Ons cookiebeleid

KIKO S.p.A., gevestigd te Bergamo, via Giorgio e Guido Paglia 1/D ("Verwerkingsverantwoordelijke"), informeert u overeenkomstig artikel 13 van Verordening (EU) 679/2016 ("AVG") dat uw gegevens, die via cookies worden verzameld, zullen worden verwerkt door middel van en voor de in dit beleid aangegeven doeleinden. Met betrekking tot bepaalde cookies, zoals Pixels, treden de gegevensbeheerder en Meta Platforms Ireland Limited, gevestigd aan Merrion Road, Dublin 4, D04 X2K5, Ierland, en TikTok Technology Limited, 10 Earlsfort Terrace, Dublin, D02 T380, Ierland, op als medeverwerkers, op basis van een specifieke verwerkersovereenkomst, met als doel het meten van het interactieniveau tussen bezochte sites in overeenstemming met de voorkeuren van de betrokkenen en het verzenden van gepersonaliseerde reclame. Voor meer informatie over hoe Meta Platforms Ireland Limited en TikTok Technology Limited persoonsgegevens verwerken, met inbegrip van de rechtsgrondslag die wordt gebruikt door Meta Platforms Ireland Limited en TikTok Technology Limited en hoe u uw rechten ten opzichte van Meta Platforms Ireland Limited en TikTok Technology Limited kunt uitoefenen, kunt u het privacybeleid van Platforms Ireland Limited raadplegen dat beschikbaar is op de volgende link facebook.com/about/privacy en van TikTok Technology Limited dat beschikbaar is op de volgende link tiktok.com/legal/page/eea/privacy-policy/nl.

KIKO S.p.A. hat einen Datenschutzbeauftragten („DSB“) gemäß den Artikeln 37, 38 und 39 DSGVO bestellt. Der DSB kann unter folgender E-Mail-Adresse kontaktiert werden: dpo.kiko@kikocosmetics.com.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die tijdens het surfen op een website op uw elektronische apparaat (pc, tablet, enz.) worden opgeslagen en die bepaalde informatie bevatten. Cookies worden vervolgens tijdens elke volgende browsersessie teruggestuurd naar de website van herkomst of worden naar een andere website gestuurd die in staat is om die specifieke cookie te herkennen. Cookies fungeren als geheugen voor een website, waardoor de website uw apparaat kan herkennen bij elk volgend bezoek aan diezelfde site. Cookies maken het ook mogelijk om de browservoorkeuren van gebruikers op te slaan, waardoor de website functioneler wordt en de inhoud van de website zo persoonlijk mogelijk wordt gemaakt.

Cookies kunnen technisch, analytisch en profilerend zijn.

Deze website ("Site") van de Verwerkingsverantwoordelijke gebruikt de volgende categorieën cookies: Technische Cookies

Technische cookies, die altijd actief zijn, garanderen de goede werking van de Site. De Site maakt gebruik van de volgende technische cookies.

Analytische cookies

Analytische cookies worden gebruikt voor statistische analyses en om de prestaties van de Site te meten. Deze cookies zijn niet anoniem en kunnen daarom niet worden gelijkgesteld aan technische cookies. Analytische cookies zullen daarom niet actief zijn, tenzij u vooraf specifieke toestemming geeft.

De Site maakt gebruik van de volgende analytische cookies.

Profileringscookies en andere trackingtools

Profileringscookies en andere trackingtools worden gebruikt om u zowel gepersonaliseerde als niet-gepersonaliseerde reclame te sturen. Deze cookies zijn geen technische cookies en zullen daarom niet actief zijn tenzij u hiervoor uw voorafgaande, specifieke toestemming geeft.

De Site maakt gebruik van de volgende profileringscookies.

Voor technische cookies is uw uitdrukkelijke toestemming niet vereist aangezien deze cookies noodzakelijk zijn om het browsen en de goede werking van de Site mogelijk te maken. Voor niet-anonieme analytische cookies, die worden gebruikt voor het verwerken van statistische analyses en het evalueren van de prestaties van de Site, en profileringscookies en andere tracking toolsdie worden gebruikt voor het verzenden van zowel niet-gepersonaliseerde als gepersonaliseerde reclame, is het verstrekken van gegevens via cookies gebaseerd op uw toestemming. Het verstrekken van gegevens is derhalve optioneel. Als u de niet-anonieme analytische en profileringscookies niet accepteert of een trackingtool kunt u op de knop "Doorgaan zonder te accepteren" rechtsboven op de banner klikken. U zult nog steeds op de Site kunnen surfen met alleen de strikt noodzakelijke technische cookie. Door op de knop "Alles accepteren” te klikken, geeft u toestemming voor het installeren van analytische en profileringscookies of een trackingtool. U kunt uw keuzes altijd vrij en op elk gewenst moment bekijken via het gedeelte "Cookies beheren" in de voettekst van de Site.

De gegevens worden opgeslagen gedurende de tijd die voorzien is voor elk van de categorieën van cookies, waarvoor u de tabellen met de relevante bewaarperioden kunt raadplegen. Technische cookies zijn altijd actief en kunnen niet worden uitgeschakeld. Wanneer de bewaarperiode van een technische cookie verloopt, wordt daarom automatisch een nieuwe cookie geactiveerd. Analytische en profileringscookies en andere trackingtools zijn altijd inactief en kunnen alleen worden ingeschakeld als u daar expliciet toestemming voor geeft via de knop "Alles accepteren” of inactief worden gehouden als u de banner sluit met de knop "Doorgaan zonder te accepteren" rechtsboven.

De banner wordt niet opnieuw getoond, tenzij er substantiële wijzigingen zijn (bijv. lijst van derden), de Verwerkingsverantwoordelijke kan niet bepalen of er al een cookie op het apparaat is opgeslagen of dat er zes maanden zijn verstreken na uw keuze.

De gegevensverwerking wordt uitgevoerd door intern personeel van de Verwerkingsverantwoordelijke dat geautoriseerd is voor de verwerking en adequaat is opgeleid conform Artikel 29 van de AVG. De gegevens die voor de bovenstaande doeleinden verzameld worden, zullen ook verwerkt worden door derden die aangesteld zijn als verwerkingsverantwoordelijken, of, al naargelang het geval, aan hen doorgegeven zijn als onafhankelijke verwerkingsverantwoordelijken, zoals, bij wijze van voorbeeld: i) bedrijven die deel uitmaken van de groep van verwerkingsverantwoordelijken; ii) bedrijven, instanties of verenigingen die verbonden en instrumentele diensten uitvoeren om u in staat te stellen op de Site te browsen en de goede werking ervan mogelijk te maken, evenals de ontwikkeling en het onderhoud van de Site (inclusief de provider van het toestemmingsbeheerplatform); iii) overheidsinstanties, bevoegde autoriteiten en wetshandhavingsinstanties, om te reageren op verzoeken om verificatie en voor de uitvoering van institutionele functies binnen de grenzen die door wet- en regelgeving zijn vastgesteld.

De Site maakt gebruik van speciale tools die het mogelijk maken om sociale netwerkfuncties direct in de Site op te nemen (bijv. Meta en TikTok's Pixels). Pixels zijn geaggregeerde statistieken die worden gemaakt van bepaalde gebeurtenissen die worden geregistreerd door de servers van Meta en TikTok wanneer mensen interactie hebben met pagina's en bijbehorende inhoud.

Wanneer u een pagina op onze Site bezoekt en Meta- of TikTok-producten gebruikt (inclusief "Pagina's"), wordt de bijbehorende informatie, bijv. IP-adres, besturingssysteem, browsertype, taalinstellingen, cookiegegevens, rechtstreeks van uw browser naar Meta en TikTok verzonden en door Meta of TikTok opgeslagen.

Voor meer informatie over het doel, het type en de wijze van verzameling, verwerking, gebruik en opslag van persoonsgegevens door het sociale netwerkplatform, en over hoe u uw rechten kunt uitoefenen, kunt u het privacybeleid van Meta hier facebook.com/about/privacy en van TikTok hier tiktok.com/legal/page/eea/privacy-policy/nl raadplegen.

Gezien de wereldwijde aard van de activiteiten van de Verwerkingsverantwoordelijke, kunnen gegevens naar het buitenland worden overgedragen naar landen buiten de EER, naar bedrijven (inclusief bedrijven die gelieerd zijn aan KIKO S.p.A.) of naar cookieproviders in het geval van cookies van derden en andere trackingprogramma's van derden. Voor informatie over de overdracht van gegevens die via cookies van derden en trackingtools van derden zijn verzameld, verwijzen wij u naar het privacybeleid van elke derde partij, dat beschikbaar is op de websites van de derde partijen waarnaar wordt verwezen in de links in de tabellen van elke cookiecategorie, "technische cookie van derden", "analytische cookie van derden" en "profileringscookie en tracking tools van derden".

De overdracht van persoonsgegevens naar landen buiten de Europese Unie (inclusief de VS) wordt in elk geval uitgevoerd in overeenstemming met artikel 44 en volgende van de AVG, waarbij passende waarborgen worden geïmplementeerd om een correct niveau van gegevensbescherming te waarborgen tijdens de overdracht van uw persoonsgegevens, zoals:

- adequaatheidsbesluiten van de Europese Commissie betreffende derde landen die een adequaat niveau van bescherming van persoonsgegevens garanderen;

- overeenkomsten voor gegevensoverdracht waarin de modelcontractbepalingen van de Europese Commissie zijn opgenomen;

- aanvullende maatregelen die vereist zijn door de toepasselijke wetgeving en/of door maatregelen van de bevoegde autoriteiten.

Voor informatie over de passende waarborgen met betrekking tot de doorgifte van persoonsgegevens buiten de EER, kunt u terecht op het volgende e-mailadres: dpo.kiko@kikocosmetics.com.

U kunt het gebruik van analytische en profileringscookie en trackingtools van derden toestaan door op de knop "Alles accepteren” te klikken in de banner, of het gebruik van deze cookiesen tracking toolsweigeren door de banner te sluiten en op de knop "Doorgaan zonder te accepteren" rechtsboven te klikken. In dat geval worden alleen technische cookies geactiveerd. U kunt te allen tijde uw toestemming voor elk type cookie beheren en controleren via de specifieke knop "Pas mijn keuzes aan" van de banner of via de link "Cookies beheren" in de voettekst van de Site.

U kunt cookies te allen tijde uitschakelen door uw browserconfiguratie handmatig te wijzigen, zoals hieronder aangegeven:

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=it

Firefox: https://support.mozilla.org/it/kb/Gestione dei cookie

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/it-it/topic/eliminare-e-gestire-i-cookie-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d

Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies

Safari: http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=it_IT

Als u een webbrowser gebruikt die hierboven niet wordt vermeld, kunt u de documentatie of online hulp van uw browser raadplegen voor meer informatie. De Verwerkingsverantwoordelijke treedt louter op als technische tussenpersoon voor de links in dit document en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor eventuele wijzigingen.

Voorbeelden van andere technologieën

Localstorage

Dit is een technologie die gebruikt wordt om de navigatie te optimaliseren en die geen gegevens verzamelt over de voorkeuren van de gebruiker (er wordt bijvoorbeeld een code opgeslagen die de sessie van de gebruiker identificeert na het inloggen, om te voorkomen dat de gebruiker op elke pagina van het profiel een gebruikersnaam en wachtwoord moet invoeren bij het openen van gereserveerde gedeelten).

Pixels traceren

Een "traceercode" of "monitoringcode" is een klein stukje code dat door sommige systemen wordt verzonden om in andere systemen te worden geïmplementeerd om bepaalde gegevens met betrekking tot de gebruiker en zijn of haar browsersessie of het openen van e-mails te traceren, op een manier die volledig transparant is voor de gebruiker. Er kunnen verschillende gegevens worden bijgehouden, zoals datum en tijd, geografische locatie en het type browseapparaat, tot de meest complexe trackingpixels, die worden gebruikt om de waarde van een aankooporder en andere nuttige informatie voor de marketingafdelingen van de bedrijven die ze gebruiken bij te houden.

Plug-in

Dit is een programma dat met een ander programma interageert om de oorspronkelijke functies ervan uit te breiden of te verbreden. De meest gebruikte plug-ins zijn plug-ins voor sociale netwerken, waarmee gebruikers met één klik een pagina of een sociaal profiel kunnen volgen, met één klik kunnen aangeven dat ze een webcontent leuk vinden en deze kunnen delen op een sociaal netwerkprofiel, enz.

Widget

Dit is een grafische gebruikersinterfacecomponent van een programma, die bedoeld is om de interactie van de gebruiker met het programma te vergemakkelijken. De meest gebruikte widgets zijn widgets voor sociale netwerken, waarmee gebruikers sociale netwerken gemakkelijk in een apart browservenster kunnen openen.

Met deze diensten kunnen gebruikers rechtstreeks vanaf de pagina's van een site communiceren met sociale netwerken of met andere externe platforms. Alle interacties en informatie die door de site worden verkregen, vallen onder de privacyinstellingen van de derde partij die deze technologieën heeft gecreëerd. Voor gedetailleerde informatie overeenkomstig artikel 13 van Verordening (EU) 2016/679 over het gebruik van persoonsgegevens die worden verwerkt wanneer u deze technologieën gebruikt, kunt u terecht op de websites van de derden die deze technologieën beheren.

Als u een webbrowser gebruikt die hierboven niet wordt genoemd, kunt u de documentatie van uw browser raadplegen of online ondersteuning aanvragen voor meer informatie. De Controller treedt technisch gezien slechts op als tussenpersoon van de links in het document en is daarom niet aansprakelijk in geval van wijzigingen.

Met betrekking tot de verwerking van gegevens die via cookies zijn verzameld, kunt u de rechten uitoefenen waarin de AVG (artikelen 15-22) voorziet, waaronder:

• bevestiging krijgen van het bestaan van de gegevens en toegang krijgen tot de inhoud (toegangsrechten);

• bijwerken, wijzigen en/of corrigeren van de gegevens (recht op rectificatie);

• verzoeken om het wissen of beperken van de verwerking van gegevens die in strijd met de wet zijn verwerkt, met inbegrip van gegevens waarvan het bewaren niet noodzakelijk is in verband met de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verzameld of anderszins verwerkt (recht om vergeten te worden en recht op beperking);

• bezwaar maken tegen de verwerking (recht op bezwaar);

• toestemming intrekken, indien deze is gegeven, onverminderd de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming die vóór de intrekking is gegeven via het onderdeel "Beheer van cookies";

• een klacht indienen bij de toezichthoudende autoriteit in geval van een inbreuk op de regelgeving inzake gegevensbescherming;

• een kopie in elektronisch formaat van de gegevens over de betrokkene ontvangen en in het kader van de verwerking verstrekken, voor zover dit technisch mogelijk is, en verzoeken dat dergelijke gegevens worden doorgegeven aan een andere verwerkingsverantwoordelijke (recht op gegevensoverdraagbaarheid).

Om deze rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met de verwerkingsverantwoordelijke door een e-mail te sturen naar het e-mailadres van de functionaris voor gegevensbescherming dpo.kiko@kikocosmetics.com.

De Verwerkingsverantwoordelijke behoudt zich het recht voor deze beleidsverklaring te allen tijde bij te werken en/of te wijzigen. De datum van de laatste update wordt hieronder weergegeven.

Laatste update: 10 Juni 2024 Bekijk het privacybeleid van KIKO

Gratis levering vanaf 25 euro
Gemakkelijk 30 dagen retour
boek online een afspraak
Jouw loyaliteit wordt beloond
Veilige betalingen