Terug naar de presentatie van het Kiko ME

Algemene voorwaarden van het Kiko Me Loyaliteitsprogramma

Dit loyaliteitsprogramma wordt beheerd door Kiko België NV, PRIESTER CUYPERSSTRAAT 3, 1040 BRUSSEL.

Deze algemene voorwaarden en het privacybeleid van KIKO Milano (het "Privacybeleid"), gezamenlijk de "Algemene Programmavoorwaarden" genoemd, zijn van toepassing op deelname aan het KIKO Me-programma (zoals hieronder beschreven).

1.    Het KIKO Me-loyaliteitsprogramma ("Programma") staat open voor consumenten vanaf 18 jaar, die in de volgende landen kunnen inschrijven voor en toegang hebben tot de voordelen van het programma zelf: België, Frankrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Qatar, Bahrein, Jordanië, Oman, Italië, Spanje, Portugal, Andorra, Duitsland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Nederland.  2.    Het Programma is alleen online toegankelijk op de officiële website van KIKO en in winkels die tot de KIKO MILANO groep behoren (sites die KIKO MILANO producten verkopen, KIKO corners in warenhuizen en verkoopautomaten zijn uitgesloten van het programma).  3. Om een KIKO Me-account ("Account") aan te maken en lid te worden, is geen aankoop vereist. Om punten te verdienen en in aanmerking te komen voor de verschillende niveaus in het KIKO Me-programma ("Programma") echter wel (zie clausule 6 voor meer details). Een internetverbinding en een geldig e-mailadres zijn noodzakelijk.   4.    Periode van het KIKO ME-programma: Het programma wordt gelanceerd om 15 / 03 / 2023 en blijft beschikbaar tot het tijdstip dat de Organisator op de KIKO Milano-website heeft aangekondigd. Twee maanden voordat het programma wordt beëindigd, ontvangen accounthouders een kennisgeving via e-mail en online.  Registreren bij KIKO ME als een nieuw lid: Consumenten moeten een KIKO-winkel of https://www.kikocosmetics.com/fr-be/kiko-me-loyalty-program-belgium  5.    bezoeken, zich registreren door hun gegevens op te geven (volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum), de Algemene voorwaarden van het Programma aanvaarden en de juiste Privacy-toestemmingen geven om een account aan te maken en lid te worden.    6.    Deelnemers mogen zich niet meer dan één keer inschrijven voor het programma. Als wordt vastgesteld dat een deelnemer zich meermaals heeft ingeschreven voor het programma, behoudt KIKO Milano zich het recht voor de account van deze deelnemer op te schorten of te beëindigen.

7.    Punten verdienen: Consumenten kunnen punten verdienen zoals beschreven in onderstaande instructies:

• a.    In de winkel: Bij het betalen moeten deelnemers, voordat de transactie is voltooid, hun deelname aan het programma kenbaar maken op een van de onderstaande manieren:  i.    door hun QR-code op hun persoonlijke apparaat aan te bieden;  ii.    door de e-mail te tonen die ze bij de registratie hebben ontvangen;  iii.    door het e-mailadres op te geven dat ze bij registratie voor het programma hebben gebruikt.  Online: Leden moeten zich aanmelden op hun account voordat de transactie op https://www.kikocosmetics.com/fr-be/kiko-me-loyalty-program-belgium

• b.    wordt afgerond.

• c.    Voor elke € 1 die wordt besteed in een winkel of op de website van KIKO Milano wordt één (1) punt toegekend aan de account van het lid.

8.    Leden kunnen geen punten claimen voor eerder verstrekte betaalbewijzen of voor eerdere online aankopen. Punten kunnen evenmin met terugwerkende kracht worden toegekend voor een transactie die wordt voltooid zonder dat het lid zich vooraf heeft geïdentificeerd zoals beschreven in clausule 6a of 6b.   9.    Uitzonderingen:

• a.    Punten worden niet berekend of toegekend aan leden voor verkopen of transacties van € 0,99 of minder. De berekening van de punten wordt uitgevoerd op basis van de totale prijs van de producten en diensten, en de punten worden bijgeschreven na afronding naar het dichtstbijzijnde gehele getal.

• b.    Punten worden niet berekend of bijgeschreven voor bezorgkosten of geschenkverpakkingen.

• c.    Leden ontvangen geen punten voor de aankoop van Cadeaukaarten. Er kunnen echter wel punten worden toegekend bij gebruik van een Cadeaukaart om aankopen te doen.

10.    Ledenniveaus ("Niveaus") binnen het Programma:

• a.    Niveau 1 ('Stylish'): – Nieuwe abonnees en leden die in een periode van 12 maanden 0 - 50 punten hebben verdiend, komen in aanmerking voor dit niveau.

• b.    Niveau 2 ('Artistic'): – Leden die in een periode van 12 maanden 51 tot 100 punten hebben verdiend, komen in aanmerking voor dit niveau.

• c.    Niveau 3 ('Creative'): – Leden die in een periode van 12 maanden meer dan 100 punten hebben verdiend, komen in aanmerking voor dit niveau.

11.    Alleen voor bestaande KIKO Kisses-leden: Bestaande KIKO Kisses-leden worden automatisch ingeschreven in het nieuwe programma. Het KIKO Me-niveau dat aan elk lid wordt toegewezen, wordt bepaald op basis van aankopen die in 2023 zijn gedaan, berekend op kalenderjaarbasis. De niveaus worden als volgt gedefinieerd:

• a.    Leden met 0 tot 500 Kisses op de startdatum van het programma worden overgezet naar het Stylish-niveau.

• b.    Leden met 501 tot 1.000 Kisses op de startdatum van het programma worden overgezet naar het Artistic-niveau.

• c.    Leden met meer dan 1.000 Kisses op de startdatum van het programma worden overgezet naar het Creative-niveau.

12.    Aanvullende informatie over Niveaus en Voorwaarden:

• a.    Nieuwe leden die deelnemen aan het KIKO ME programma hebben onmiddellijk recht op een “welkomstgeschenk” geschenk bij hun tweede aankoop als het bestede bedrag ten minste € 30 is. Het lid moet het geschenk kiezen uit een lijst van full-size producten (de lijst wordt in de winkel en online meegedeeld). De aangeboden producten zijn afhankelijk van de beschikbare voorraad. Deze beloning is beschikbaar tot de verjaardag (dag van registratie).

• b.    Op het moment dat nieuwe leden zich op het programma abonneren, worden ze automatisch ingeschreven op het Stylish-niveau, waar ze voor een periode van 30 dagen blijven.   Na deze periode van 30 dagen komen leden in aanmerking voor het Niveau dat overeenkomt met de totale waarde van alle aankopen die ze in die periode hebben gedaan, min de waarde van de producten die ze hebben geretourneerd. Ze behouden dat niveau voor de volgende 11 maanden.

• c.    Na afloop van de eerste periode van 12 maanden vanaf het moment van abonneren, hangt het Niveau waaraan een Lid wordt toegekend af van het aantal punten dat het Lid in de voorgaande 12 maanden heeft verzameld.

• d.    Aan het begin van elke nieuwe periode van 12 maanden wordt het aantal punten dat een Lid gedurende het voorgaande jaar heeft verzameld terug op nul gezet en krijgt het Lid een hoger niveau, een lager niveau of hetzelfde niveau naargelang het aantal punten dat het lid in de voorgaande periode van 12 maanden heeft verzameld.

• e.    Niveau-voordelen kunnen worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen, zoals verkoopkortingen en kortingscodes.

• f.    Nieuwe abonnees en Leden met het Stylish-niveau ontvangen de volgende voordelen:   - i.    Nieuwe abonnees en leden komen gedurende de looptijd van hun abonnement in aanmerking voor VIP Care (zie clausule 11j. voor meer details).   - ii.    Leden komen in aanmerking voor een verjaardagsgeschenk van hun keuze wanneer ze binnen een periode van een week voor hun verjaardag (de datum die ze hebben opgegeven bij de registratie van hun account) tot twee weken na hun verjaardag een aankoop doen in de winkel of online.  Ze kunnen hun geschenk kiezen uit een lijst met producten uit standaardformaat, die op het moment van aankoop in de winkel of online wordt meegedeeld (naargelang de beschikbaarheid).

• g.    Leden met het Artistic-niveau ontvangen de volgende voordelen:  - i.    Naast de voordelen voor Stylish-Leden, komen Artistic-Leden ook in aanmerking voor een gratis KIKO Me-beautyconsult in de winkel of een gratis online beauty-masterclass van 45 minuten met een expert (beschikbaar vanaf december 2023).   - ii.    Artistic-Leden kunnen ook een consult in de winkel of online beauty masterclass cadeau geven aan een gast.   - iii.    Leden ontvangen tevens een geschenk naar keuze bij elke aankoop met een minimumwaarde van € 30 zolang hun lidmaatschap loopt. Ze kunnen hun geschenk kiezen uit een lijst met producten uit standaardformaat, die op het moment van aankoop in de winkel of online wordt meegedeeld (naargelang de beschikbaarheid).

• h.    Leden met het Creative-niveau ontvangen de volgende voordelen:  - i.    Naast de voordelen voor Stylish- en Artistic-Leden, ontvangen Creative-Leden ook een aanvullend KIKO Me-beautyconsult in de winkel (zoals hierboven beschreven) voor één persoon. Voor alle duidelijkheid: er is geen gast inbegrepen in dit voordeel.  - ii.    Leden profiteren ook van gratis verzendkosten op alle online bestellingen voor thuisbezorging zolang hun lidmaatschap loopt. Voor leden is er geen minimaal bestedingsbedrag om in aanmerking te komen voor gratis verzendkosten.

• i.    De Organisator behoudt zich het recht voor om ook leden van andere Niveaus exclusieve aanbiedingen, uitnodigingen voor evenementen en upgrades aan te bieden gedurende hun lidmaatschap. Alle toepasselijke voorwaarden in verband met elke aanbieding zullen duidelijk worden beschreven in de berichtgeving daarover.   VIP Care biedt leden de mogelijkheid om te profiteren van een voorkeursproces voor retourzendingen en terugbetalingen, dat uitsluitend beperkt is tot online aankopen. Voor meer informatie over de gereserveerde voordelen kunnen Leden contact opnemen met de KIKO MILANO-klantenservice of de FAQ-sectie (vaak gestelde vragen) raadplegen op de website https://www.kikocosmetics.com/fr-be/kiko-me-loyalty-program-belgium

• j.

• k.    Leden kunnen slechts één voordeel per aankoop gebruiken.

• l. Leden kunnen punten verdienen en genieten van de beloningen in alle deelnemende Kiko Me-landen.

13.    Tijdsframes om punten bij te schrijven: Bonuspunten die om welke reden dan ook aan leden worden toegekend, worden op de account van het lid bijgeschreven binnen het tijdskader dat bij elke gelegenheid wordt aangegeven, behalve wanneer technische problemen de bijschrijving kunnen vertragen.

14.    Controle van het puntensaldo: Leden kunnen het saldo van hun verzamelde punten controleren in hun online account, in de app of op hun Kiko Me digitale-kaart.

15.    Annulering van punten: Wanneer er sprake is van een volledige of gedeeltelijke restitutie van goederen of diensten die via de online shop zijn gekocht en waarvoor punten zijn toegekend (bijvoorbeeld wanneer leden hun recht tot terugtrekking uitoefenen of het contract intrekken, of in ieder geval de goederen retourneren waarvoor de punten waren toegekend), zal Kiko Milano de toegekende punten annuleren conform het terugbetaalde bedrag en in overeenstemming met de punten die bij voltooiing van de transactie waren verdiend.

16.    Beëindiging van de account:  Leden kunnen hun account en lidmaatschap op elk gewenst moment beëindigen door contact op te nemen met de KIKO MILANO-klantenservice of de FAQ-sectie (vaak gestelde vragen) te raadplegen op de website https://www.kikocosmetics.com/fr-be/kiko-me-loyalty-program-belgium

• a.

• b.    KIKO MILANO kan leden van het programma uitsluiten, hun lidmaatschap met onmiddellijke ingang intrekken om gerechtvaardigde redenen, door leden daar schriftelijk en met opgave van de reden over te informeren. Gerechtvaardigde redenen zijn onder meer, maar niet alleen, frauduleus of verkeerd gebruik van het programma of andere schendingen van de Algemene Programmavoorwaarden of de toepasselijke wetgeving. De beëindiging verbiedt de verdere inzameling van punten op gedane aankopen en resulteert in het verlies van de voordelen die aan het lidmaatschapsniveau van het lid zijn gekoppeld. Alle eerder verdiende punten komen ook te vervallen en kunnen niet worden gebruikt door of overgedragen aan een ander lid.

17.    Persoonlijk gebruik: Alleen leden die aankopen doen voor eigen gebruik kunnen punten verdienen. Derhalve zijn leden met een geregistreerd btw-nummer die aankopen doen voor commerciële of professionele activiteiten van deelname uitgesloten. Aanpassingen: KIKO Milano behoudt zich het recht voor de Algemene Programmavoorwaarden te integreren of aan te passen, waarbij ervoor wordt gezorgd dat aanpassingen de door leden verworven rechten niet aantasten. Alle aanpassingen worden aan leden aangekondigd via specifieke berichtgeving op de websitehttps://www.kikocosmetics.com/fr-be/kiko-me-loyalty-program-belgium

18.    en in de mobiele app.

19.    Vroegtijdige opschorting of beëindiging van het Programma: KIKO MILANO kan het programma opschorten of beëindigen in overeenstemming met de tijdsframes in clausule 3. De vroegtijdige opschorting en beëindiging (met de relatieve gevolgen) worden ten minste 30 dagen op voorhand aan de leden meegedeeld, of, met betrekking tot opschorting, met zoveel waarschuwing vooraf als mogelijk is of, uiterlijk, onmiddellijk nadat het genoemde heeft plaatsgevonden. KIKO MILANO kan deze berichtgeving via de website, via de mobiele app, in de verkooppunten van Kiko Milano, of via andere berichtgeving in relatie tot het programma doen. KIKO MILANO-klantenservice: Voor vragen of klachten over het programma kunnen leden contact opnemen met de KIKO MILANO-klantenservice of de FAQ-sectie (vaak gestelde vragen) raadplegen op de website https://www.kikocosmetics.com/fr-be/kiko-me-loyalty-program-belgium

20.    of via de mobiele app.

21.    KIKO MILANO streeft naar een eerlijke en veilige uitvoering van het programma en probeert misbruik te voorkomen. Als u deelneemt op een manier die niet consistent is met deze Algemene voorwaarden, wordt uw account beëindigd. Toegekende voordelen of punten kunnen nietig en terugvorderbaar worden verklaard, en de Organisator behoudt zich het recht voor uw deelname aan het programma te weigeren voor een termijn van ten minste zes maanden. Om die reden behoudt de Organisator zich het recht voor om op elk willekeurig moment: a.     deelnemers te diskwalificeren die het programma manipuleren of op enige andere wijze niet aan de vereisten van deze Algemene voorwaarden voldoen.  b.    het programma te annuleren, te wijzigen of op te schorten als het niet zoals gepland kan worden uitgevoerd, om redenen zoals, maar niet beperkt tot, manipulatie, ongeoorloofde interventie, fraude, oneerlijk gedrag, technische storingen of andere oorzaken waarover de Organisator geen controle heeft, die de administratie, beveiliging, eerlijkheid, integriteit of juiste werking van dit programma verstoren of beïnvloeden.

22.    De voordelen of punten die in het kader van het programma zijn toegekend, zijn niet overdraagbaar of omruilbaar en kunnen niet worden ingewisseld voor contanten of een andere vorm van compensatie. Indien een voordeel om welke reden dan ook niet beschikbaar is, behoudt de Organisator zich het recht voor om het voordeel of onderdeel daarvan naar eigen goeddunken te vervangen door een ander voordeel van gelijke of hogere waarde.

23.    De organisator en al zijn gelieerde bureaus en bedrijven zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van verlies (inclusief, zonder beperking, indirecte, speciale of gevolgschade of winstderving), kosten of schade geleden (al dan niet als gevolg van de nalatigheid van een persoon of anderszins) in verband met dit programma of de aanvaarding of het gebruik van de voordelen, met uitzondering van aansprakelijkheid die volgens de wet niet kan worden uitgesloten. Niets sluit de aansprakelijkheid van de organisator uit in geval van overlijden of persoonlijk letsel als gevolg van zijn nalatigheid.

24.    De organisator is niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-naleving van zijn verplichtingen om redenen waarover de organisator redelijkerwijs geen controle heeft als gevolg van, maar niet beperkt tot, overmacht, een wereldwijde of regionale epidemie of pandemie, slechte weersomstandigheden, brand, industriële geschillen, oorlog, terroristische activiteiten, vijandigheden, politieke onrust, rellen, burgerlijke onrust, plagen of andere natuurrampen, of andere omstandigheden.

25. Alle persoonsgegevens die voor een account zijn verschaft, zullen door de organisator en/of een agent die door de organisator werd aangesteld om te helpen bij de uitvoering van dit programma worden gebruikt in het kader van dit programma en voor onderzoeks- en analysedoeleinden. Persoonsgegevens worden niet aan niet-betrokken derden doorgegeven, tenzij hiervoor uw toestemming is verkregen. Uw persoonsgegevens worden behandeld in overeenstemming met het privacybeleid van de organisator, dat u kunt raadplegen op: https://www.kikocosmetics.com/fr-be/kiko-me-loyalty-program-belgium

26.    Als een of meerdere delen van deze Algemene voorwaarden als wettelijk ongeldig, illegaal of niet-afdwingbaar worden beschouwd, dan heeft dit geen invloed op de overige delen, die volledig van kracht blijven.

27.    Door een account aan te maken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Algemene voorwaarden.

28.    Deze Algemene Programmavoorwaarden krijgen voorrang in het geval van tegenstrijdigheden of inconsistenties met of in andere communicaties of voorwaarden van Kiko Milano, waaronder het Privacybeleid, de Algemene voorwaarden en alle overige berichtgeving van Kiko Milano, met inbegrip van reclame of promotiematerialen.

29.    Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door het Belgisch recht en hun interpretatie en toepassing is onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van België.  Organisator: KIKO Milano, handelend onder de naam Kiko Milano of Kiko België NV, PRIESTER CUYPERSSTRAAT 3, 1040 BRUSSEL. © Copyright PromoVeritas Ltd 2023. Alle rechten voorbehouden.

• 1.    Dit document is opgesteld voor een specifieke actie.  Als het voor een andere actie wordt gebruikt, is het mogelijk niet geschikt voor het doel.

• 2.    Wijzigingen aan dit document zullen niet bindend zijn voor PromoVeritas tenzij schriftelijk door ons overeengekomen.  Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ons op de hoogte te brengen van dergelijke wijzigingen, aangezien deze invloed kunnen hebben op de wettelijkheid, werking en levering van de actie.

• 3.    Het ongeoorloofd kopiëren van dit document, volledig of gedeeltelijk, houdt schending van auteursrechten in.

Gratis levering vanaf 25 euro
Gemakkelijk 30 dagen retour
boek online een afspraak
Jouw loyaliteit wordt beloond
Veilige betalingen