Algemene Verkoopvoorwaarden

KIKO NEDERLAND B.V. is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met statutaire zetel in Helmond en hoofdvestiging in (1012 KZ) Amsterdam, Rokin 92-96 (kantoor 2.08), De eigenaar van de Site en App is KIKO S.p.A., een vennootschap naar Italiaans recht (hierna te noemen "KIKO") waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in via Giorgio en Guido Paglia nr. 1/d - 24122 BERGAMO, ingeschreven in het handelsregister van Bergamo, Belastingcode 12132110151 en BTW nr. 02817030162, R.E.A. van Bergamo nr. 325221, unieke identificatiecode (IDU) bij ADEME FR214477_01FXCK. KIKO publiceert en exploiteert de website https://www.kikocosmetics.com/nl-nl/ (hierna de "Site") en een applicatie "KIKO Milano" (hierna de "App") waarop zij in naam en voor rekening van KIKO NEDERLAND uitsluitend cosmetische producten, schoonheidsproducten voor lichaamsverzorging, make-up, schoonheidsdiensten, parfums en accessoires in het algemeen van het merk KIKO (hierna de "Producten") verkoopt. Het doel van deze algemene verkoopvoorwaarden (hierna de "Algemene Verkoopvoorwaarden") is de verkoop van producten op de Site en/of de App te regelen. Het gebruik van de Site en/of de App is onderworpen aan de naleving van de Algemene Verkoopvoorwaarden die van toepassing zijn vanaf het moment dat ze online worden gezet.

De Algemene Verkoopvoorwaarden kunnen worden gewijzigd en daarom nodigen wij u uit om bij elk bezoek aan de Site en/of de App de geldende versie van onze Algemene Verkoopvoorwaarden te lezen.

Door over te gaan tot een aankoop door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de Algemene Verkoopvoorwaarden.

• Deze Algemene Verkoopvoorwaarden regelen de dienstverlening, het plaatsen van bestellingen en de verkoop van Producten tussen KIKO en de klant via de Nederlandse KIKO winkel die toegankelijk is op het adres van de Site en op de App KIKO Milano

• Elke klant die Producten op de Site en/of de App wil kopen verklaart dat hij/zij handelt als consument, op niet-commerciële basis, meerderjarig is en volledige handelingsbekwaamheid heeft of toestemming heeft van een persoon met ouderlijk gezag, een voogd of een curator.

• De verkoop van Producten is bedoeld voor individuen en wordt alleen uitgevoerd in normale hoeveelheden voor huishoudens en voor een afleveradres in Nederland.

• U wordt op de hoogte gesteld van eventuele verzendkosten voor uw bestelling voordat u uw winkelmandje valideert.

Alle te koop aangeboden Producten worden op de Site en/of de App per productcategorie gepresenteerd en zijn het onderwerp van een gedetailleerde beschrijving die meestal vergezeld gaat van een visuele weergave van het Product. KIKO besteedt de grootste zorg aan de visuele weergave van de Producten die zij op de Site en/of de App weergeeft. Echter, als gevolg van computerverwerking van afbeeldingen en ondanks alle zorg die besteed is aan het maken van deze visuele weergaven, kunnen de afmetingen en/of kleuren en/of verpakkingen van de Producten enigszins afwijken van de werkelijkheid. Deze visuele weergaven hebben slechts een illustratieve functie en in het geval van een verschil tussen de afbeelding en de beschrijving van de productfiche, prevaleert altijd de beschrijving van de productfiche. De klant wordt er nu van op de hoogte gesteld en accepteert dat KIKO, naar eigen goeddunken:

• kwantitatieve limieten vaststelt voor het aantal Producten, zelfs voor individuele referenties, dat bij elk Aankoopcontract kan worden aangekocht, of

• grenzen te stellen aan de maximale waarde van elke bestelling en daaruit voortvloeiende koopovereenkomst die door de klant kan worden afgesloten.

De Producten, diensten en promotievoorbeelden op de Site en/of via de App worden uitsluitend door de Klant gekocht voor persoonlijk gebruik. De Klant is niet gerechtigd de ontvangen Producten, diensten of promotievoorbeelden te verkopen of door te verkopen. KIKO behoudt zich het recht voor om een aankoopovereenkomst in te korten of te beëindigen indien zij redenen heeft om aan te nemen dat het gedrag van de Klant in strijd zou kunnen zijn met de Algemene Voorwaarden. Beschikbaarheid van producten De verkoopaanbiedingen van de Producten en hun prijzen zijn geldig zolang ze toegankelijk zijn op de Site en/of de App, onder voorbehoud van hun beschikbaarheid. Een Product dat niet meer beschikbaar is, wordt als zodanig aangeduid. Indien het Product uiteindelijk niet beschikbaar zou zijn na het plaatsen van uw bestelling, wordt u onmiddellijk via e-mail op de hoogte gebracht op het adres dat u tijdens uw aankoop hebt opgegeven en wordt de prijs van het niet-beschikbare Product terugbetaald op de bankkaart die voor de betaling werd gebruikt.

1. De Klant kan Producten kopen uit de elektronische catalogus van KIKO door de daarin beschreven technische toegangsprocedures in acht te nemen.

2. Om Producten op de Site en/of de App te kopen, kunt u uw klantaccount "Mijn Account" gebruiken of direct overgaan tot de aankoop in de modus "Gast" zonder een klantaccount te gebruiken.

Als u een aankoop doet via uw klantaccount kunt u de voortgang van uw bestelling volgen. Bovendien kun je met een klantenaccount profiteren van uitzonderlijke kortingen en promoties die alleen zijn voorbehouden aan houders van een klantenaccount. De klant moet het bestelformulier invullen dat beschikbaar is op de Site, volgens de instructies die het bevat. Bestellingen moeten volledig worden ingevuld. Om een bestelling te plaatsen, volstaat het om de gewenste Producten toe te voegen aan het "Winkelmandje" door te klikken op de daartoe voorziene knop, na vooraf de hoeveelheid en/of de kleur van het gewenste Product te hebben gekozen. De inhoud van het mandje is op elk moment toegankelijk door te klikken op de knop "Mandje" op elke pagina van de Site en/of de App. U kunt daar de hoeveelheden wijzigen en indien nodig Producten verwijderen. Aan het einde van de bestelling en vóór de betaling krijgt u een overzicht van de Producten in de bestelling, met vermelding van eventuele verzendkosten. Nadat alle gewenste Producten in het Winkelmandje zijn geplaatst, de leveringswijze is gekozen en het bedrag van de leveringskosten is geraadpleegd en geaccepteerd, en de informatie met betrekking tot de facturering is ingevuld, kan de klant overgaan tot de aankoop door te betalen volgens de beschikbare betalingsopties. Daartoe wordt u, wanneer u uw bestelling heeft bevestigd door op de daarvoor bestemde knop te klikken, doorgestuurd naar de betaalpagina om de betaling uit te voeren volgens de voorwaarden zoals bepaald in artikel 6 hieronder.

Na een succesvolle betaling zal de Site en/of de App direct een "bedankpagina" presenteren, met een bestelnummer en een uitgebreide samenvatting van de bestelling.

Tegelijkertijd zal er snel een bevestigingsmail worden verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Voor alle duidelijkheid: de klant ontvangt de volgende berichten: E-mail ter bevestiging van bestelling: Deze wordt direct na het afronden van de bestelling en het landen op de bedankpagina verzonden. Deze bevat het cruciale ordernummer voor toekomstige communicatie met KIKO, een gedetailleerd overzicht van de bestelling met alle artikelen en een kort venster voor annulering van de bestelling. Ontvangstbevestiging (factuur) e-mail: Een volgende e-mail wordt verzonden om de factuur te sturen. E-mail ter kennisgeving van verzending: Tot slot wordt er een e-mail verzonden wanneer de bestelling wordt verzonden, zodat klanten op de hoogte blijven van de voortgang van hun aankoop. De klant verbindt zich ertoe de juistheid van de gegevens in de e-mail te controleren en KIKO onverwijld in kennis te stellen van elk verzoek tot wijziging en/of correctie van deze gegevens.

Eventuele kostenstijgingen die het gevolg zijn van fouten in de opgave van gegevens door de Klant en die niet binnen de gestelde termijnen door de Klant zijn gemeld, komen uitsluitend voor zijn rekening. Elk verzoek tot wijziging van de bestelinformatie van de Klant' na plaatsing kan kosten met zich meebrengen die uitsluitend voor rekening van de Klant komen.

Als de aankoop is gedaan via het klantenaccount, kunt u de voortgang van uw bestelling bekijken door verbinding te maken met uw klantenaccount of, als de aankoop is gedaan als gast, kunt u verbinding maken met de functie Volg uw bestelling op de website. Het is af en toe mogelijk dat een of meer bestelde Producten uiteindelijk niet beschikbaar zijn. In dat geval wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht en worden de beschikbare Producten die u hebt besteld naar u opgestuurd. Niet-beschikbare en niet-geleverde Producten worden aan u vergoed.

Als u uw bestelling hebt geplaatst via uw klantenaccount, kunt u deze gedurende twaalf (12) maanden na levering raadplegen in uw persoonlijke ruimte. Houd er rekening mee dat deze functie niet beschikbaar is voor bestellingen die in "Gastmodus" zijn geplaatst.

1. De prijzen van de Producten die worden aangeboden op de Site en/of de App zijn aangegeven in euro's en zijn inclusief alle belastingen.

2. De prijzen die van toepassing zijn, zijn de prijzen die gelden op het moment van validatie van de bestelling op de Site en/of de App. Leveringskosten worden adequaat aangegeven tijdens het bestellen. Het bedrag van de leveringskosten varieert afhankelijk van de gekozen leveringsmethode en het totale bedrag van de bestelling.

1. KIKO geeft een ontvangstbewijs af voor de aangekochte Producten wanneer de Producten bij de vervoerder worden afgeleverd voor verzending, door dit per e-mail naar de Klant te sturen. Voor de afgifte van het ontvangstbewijs zijn de door de Klant verstrekte gegevens authentiek. Na afgifte van het ontvangstbewijs zelf is geen wijziging van gegevens meer mogelijk.

2. Zoals hieronder uitgebreider beschreven, vereisen creditcard- en PayPal-betalingen alleen autorisatie of reservering van geld zonder daadwerkelijke kosten op het moment dat de klant de bestelling plaatst. Betaling wordt daarom pas daadwerkelijk aan de Klant gefactureerd op het moment dat de Producten zijn afgeleverd bij de koerier die verantwoordelijk is voor de verzending. Op dat moment geeft KIKO ook het bestelbewijs af.

3. Betaling voor de aangekochte Producten geschiedt per creditcard, PayPal en/of elk ander betaalmiddel dat op de Site en/of de App kan worden aangeboden, waaronder Giftcard volgens de hieronder vermelde voorwaarden: Debet-/creditcard: Alle gegevens worden gecodeerd verzonden met behulp van een SSL-certificaat. Bij het invoeren van de bestelling op de Site en/of de App machtigt u KIKO om betaling van het bedrag van de bestelling te vragen na authenticatie via een beveiligd betalingssysteem (3DS secure, etc.) (heel vaak wordt er op dat moment een SMS/E-mail naar de Klant gestuurd door de bank die de kaart heeft uitgegeven). De aldus gegeven autorisatie leidt niet tot een onmiddellijke debitering van het bedrag van de bestelling, maar tot een reservering van het overeenkomstige bedrag. Het bedrag van de bestelling wordt pas afgeschreven op het moment van verzending van de bestelde Producten (overhandiging aan de vervoerder of een andere persoon die belast is met de levering), binnen de grenzen die door de klant zijn toegestaan en alleen voor de producten die beschikbaar waren en zijn verzonden. Paypal-account: PayPal is een snel en veilig betalingssysteem. Zodra de Bestelling is afgerond en PayPal is geselecteerd als betalingsmethode, wordt de Klant doorgeleid naar de PayPal-website waar hij toegang krijgt tot zijn account door zijn persoonlijke e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

Als de Klant ervoor kiest om zich op de Website te registreren, kunnen betalingen via PayPal worden verricht zonder dat de gegevens voor toekomstige aankopen opnieuw hoeven te worden ingevoerd. PayPal stuurt een bevestigingse-mail voor elke transactie die via deze methode wordt verricht. Het bedrag van de Bestelling wordt van de PayPal-rekening van de Klant afgeschreven zodra de Bestelling wordt verzonden. Wanneer de Bestelling op de Website wordt geplaatst, wordt er alleen een autorisatieverzoek verzonden om te controleren of er voldoende geld op de PayPal-rekening van de Klant staat, zonder dat er geld wordt afgeschreven. KIKO Cadeaubon U kunt een "KIKO Giftcard" gebruiken voor betaling door het nummer onder de streepjescode en de veiligheidscode van de KIKO Giftcard in te voeren. Raadpleeg de webpagina van de KIKO Site voor de gebruiksvoorwaarden van Giftcards. Google Pay Met Google Pay kunt u transacties verrichten met een door een bank uitgegeven virtueel rekeningnummer dat een creditcard of betaalpas vertegenwoordigt die u registreert bij Google Pay (een 'Virtueel rekeningnummer'), een pas van een vervoersinstantie die u registreert bij Google Pay en een digitale portemonnee of account die u hebt bij een ander bedrijf dan Google en die u koppelt aan Google Pay om extra betalingsfuncties mogelijk te maken. Apple betalen Apple Wallet is een app op iPhone en Apple Watch die je credit- en debitcards, vervoerspassen, instapkaarten, tickets, identiteitskaarten, sleutels, bonuskaarten en meer veilig en overzichtelijk bij elkaar houdt - allemaal op één plek.

Met Apple Pay kan de klant een virtuele replica van zijn kaart op zijn iOS-apparaat aanmaken. Hierdoor kunnen ze het iOS-apparaat gebruiken om betalingen te doen op onze website. Klarna Klarna's Betalen in 3 termijnen is een kredietproduct waarmee je de kosten van je aankopen kunt spreiden over 3 gelijke betalingen. Klarna haalt de betalingen direct van je bankpas of creditcard zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je een betaling mist.

Amazon Betalen Amazon Pay is een dienst waarmee je gebruik kunt maken van de betaalmethoden die al gekoppeld zijn aan je Amazon account om betalingen te doen voor goederen, diensten en donaties op websites van derden en in apps.

1. KIKO verbindt zich ertoe de bestelde Producten zo snel mogelijk te leveren en in ieder geval binnen dertig (30) dagen na de datum van de bestelling.

2. In overeenstemming met de bepalingen van EU-Verordening 2018/302 kunnen klanten die binnen de Europese Unie wonen, maar niet op Nederlands grondgebied, Producten kopen via de Nederlandse versie van de Site en/of de KIKO Milano App. De klant (Nederlander en/of woonachtig in een van de lidstaten van de Europese Unie) is er echter van op de hoogte en aanvaardt dat KIKO Milano de producten uitsluitend op het gehele nationale grondgebied (Nederlands) aflevert op het door de klant aangegeven adres en/of op een Afhaalpunt zoals vermeld in paragraaf 7.4 bis hieronder (op Nederlands grondgebied). De levering gebeurt zonder afspraak.

3. De bestelde Producten worden verzonden naar het postadres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. Wanneer KIKO de Producten levert aan de vervoerder die verantwoordelijk is voor de levering, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de verzending.

4. Leveringen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag, tijdens de normale kantooruren, met uitzondering van nationale feestdagen, volgens de voorwaarden van de gekozen vervoerder. De levering wordt geacht te hebben plaatsgevonden wanneer het (de) Product(en) op het bij de bestelling opgegeven adres ter beschikking van de Klant is (zijn) gesteld.

Als levering onmogelijk is door de afwezigheid van de ontvanger op het opgegeven adres, stuurt de vervoerder een e-mail ter kennisgeving en probeert hij een nieuwe levering uit te voeren volgens de vastgestelde voorwaarden.

Als het onmogelijk is om de nieuwe levering uit te voeren vanwege de verdere afwezigheid van de ontvanger, worden de bestelde Producten teruggestuurd naar KIKO en wordt de bestelling volledig terugbetaald.

De beëindiging van het contract wordt per e-mail aan de klant meegedeeld en het bedrag van de terugbetaling wordt tegelijkertijd aan de klant meegedeeld. Het bedrag van de terugbetaling zal worden gecrediteerd op de betalingsmethode die de Klant voor de aankoop heeft gebruikt.

5. Wanneer de Producten door de vervoerder worden overhandigd, dient u nauwgezet te controleren of: a) het anti-vervalsingsetiket intact is en de verpakking niet beschadigd of gewijzigd is. b) het aantal geleverde artikelen overeenkomt met het in het vervoersdocument vermelde aa

6. Eventuele schade aan het anti-tamperlabel, de verpakking en de Producten of het niet overeenkomen van het aantal stuks/verpakkingen moet door de Klant onmiddellijk worden gemeld aan de vervoerder, die via de Klantenservice contact kan opnemen met KIKO onder vermelding van de bestelling waarom deze fouten zijn opgetreden.

7. Gevallen van overmacht, onbeschikbaarheid van transportmiddelen, evenals onvoorziene of onvermijdbare gebeurtenissen die een vertraging in de leveringen veroorzaken of leveringen moeilijk of onmogelijk maken of een verhoging van de leveringskosten voor KIKO veroorzaken, geven haar het recht om de geplande levering geheel of gedeeltelijk op te splitsen, terug te sturen of te annuleren. In deze gevallen zal KIKO ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk op de hoogte wordt gebracht via het e-mailadres dat u bij uw bestelling hebt opgegeven en zult u, indien van toepassing, de reeds betaalde bedragen die uiteindelijk onverschuldigd zouden zijn, terugbetaald krijgen.

8. Levering aan "afhaalpunt

Afhankelijk van de door de Klant geregistreerde informatie wordt de ontvanger van het pakket via e-mail en/of sms op de hoogte gebracht van de aankomst van zijn pakket. Als levering op het oorspronkelijk gekozen afhaalpunt niet mogelijk is, kan het pakket worden geleverd op het dichtstbijzijnde afhaalpunt, nadat de ontvanger hiervan op de hoogte is gesteld. In dit geval is geen terugbetaling van de dienst mogelijk. De pakketten staan gedurende 10 kalenderdagen ter beschikking van de ontvanger op het afhaalpunt. Het pakket wordt aan de ontvanger geleverd op vertoon van een identiteitsbewijs en een digitale handtekening op de terminal van het afhaalpunt of op een leveringsbon.

De handtekening (op de elektronische terminal) op het afhaalpunt geldt als bewijs van levering van het pakket aan de ontvanger en de partijen erkennen dat deze handtekening dezelfde juridische waarde heeft als een handgeschreven handtekening.

Pakketten die aan het einde van deze periode niet door de ontvanger zijn afgehaald, worden via het afhaalpunt teruggestuurd naar de afzender. In dit geval krijgt de koper het bedrag van de gehele Bestelling terugbetaald.

1. Kortingsbonnen of promotiecodes kunnen worden gebruikt door ze aan te geven op het bestelformulier in het daarvoor bestemde veld. Het systeem zal het totaalbedrag van de bestelling bijwerken na aftrek van de waarde van de kortingsbon.

2. De kortingsvoucher kan alleen worden gecombineerd met andere commerciële initiatieven als dit uitdrukkelijk wordt aangegeven.

1. De Klant heeft het recht om de Koopovereenkomst naar eigen goeddunken en zonder opgaaf van reden te beëindigen binnen 30 dagen (hierna te noemen "Terugtrekkingsperiode") zoals uiteengezet in deze paragraaf 9. .

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen nadat de klant de bestelling heeft afgerond.

2. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de Klant het Formulier voor het starten van een retourzending invullen dat beschikbaar is op de volgende link of, indien geregistreerd, in de sectie Mijn aankopen

3. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de Klant het Formulier voor het starten van een retourzending invullen dat beschikbaar is op de volgende link of, indien geregistreerd, in de sectie Mijn aankopen

4. Om gebruik te kunnen maken van de herroepingstermijn, moet de Klant de kennisgeving van herroeping verzenden vóór het verstrijken van de herroepingstermijn.

5. Als de Klant de Koopovereenkomst ontbindt, worden alle betalingen ten gunste van KIKO terugbetaald, inclusief de leveringskosten, zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop KIKO de Producten heeft terugontvangen of, indien eerder, de dag waarop de Klant het bewijs van terugzending levert. Terugbetalingen vinden plaats via dezelfde betalingsmethode die de Klant heeft gebruikt voor de aankoop van de Producten. De Klant draagt in ieder geval geen kosten, met uitzondering van de kosten zoals beschreven in paragraaf 9.6 hieronder.

6. Directe kosten voor het terugzenden van de Producten komen voor rekening van de Klant. Producten die worden geretourneerd mogen slechts in die mate zijn behandeld voor zover dat nodig is om de aard, de kenmerken en het functioneren van de Producten vast te stellen.

7. In ieder geval kan de Klant het herroepingsrecht niet uitoefenen in geval van goederen die om hygiënische redenen of in verband met de bescherming van de gezondheid zijn verzegeld en die na levering zijn ontzegeld.

8. Als het herroepingsrecht wordt uitgeoefend voor bestellingen met promoties zoals gratis producten (bijv. 3+3, 2+1, 1+1), staat de restitutie voor geretourneerde artikelen in verhouding tot het bedrag van de bestelling. Het restitutiebedrag is dus afhankelijk van de totale kosten van de bestelling, die gelijk verdeeld zullen worden over de betaalde en gratis producten.

9. De Klant draagt het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht.

1. De Klant geniet van de wettelijke conformiteitsgarantie op de Producten die hij op de Site en/of de App koopt, gedurende een periode van twee (2) jaar vanaf de levering van het Product. Om conform te zijn, moet het Product geschikt zijn voor het gebruik dat gewoonlijk van een soortgelijk goed wordt verwacht, evenals voor elk bijzonder gebruik dat de consument wenst, en moet het overeenstemmen met de beschrijving op de Site en/of de App of de kwaliteiten vertonen die een koper er terecht van mag verwachten, rekening houdend met de publieke verklaringen van de verkoper, de producent of zijn vertegenwoordiger, met name in reclame of etikettering. Meer in het algemeen voldoet het Product aan de eisen van artikel 7:17 van het Burgerlijk Wetboek ("BW").

De afbeeldingen op de Site en/of de App en de weergave van de kleuren waaruit ze bestaan zijn afhankelijk van het beeldscherm en de gebruikte computersystemen. Kleurverschillen vormen daarom niet noodzakelijkerwijs een gebrek. In het geval van een gebrek aan conformiteit van een Product dat is gekocht op de Site en/of de App, danken wij u voor het melden hiervan aan ons via het formulier in de Customer Service sectie van onze Site en/of de App, door ons foto's te sturen die het gebrek aan conformiteit van het Product duidelijk maken. In het geval van een gebrek aan overeenstemming en/of een defect aan een Product, zal een vervangend product of een reparatie van het defect worden geleverd binnen een redelijke termijn naar keuze van de Klant. In geval van vervanging zijn deze Algemene Voorwaarden volledig van toepassing op deze nieuwe levering.

Indien herstel of vervanging niet mogelijk is of de kosten onevenredig hoog zouden zijn, heeft de Klant het recht te kiezen voor annulering van de koop of vermindering van de koopprijs conform art. 7:22 Burgerlijk Wetboek.

De gegevens van klanten worden door KIKO verwerkt in overeenstemming met de geldende regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens, zoals aangegeven in de informatienota in de rubriek "Privacybeleid".

Alle communicatie of mogelijke klachten tegen KIKO met betrekking tot de aankoop van de Producten moeten onder de aandacht van KIKO worden gebracht via deze klantenondersteuningslink.

Alle merken (geregistreerd of niet), werken, onderscheidende tekens of namen, afbeeldingen, foto's, geschreven of grafische teksten en meer in het algemeen elke andere immateriële creatie beschermd door wetten en internationale verdragen inzake intellectuele eigendom en industriële eigendom, weergegeven op de Site en/of de App blijven het exclusieve eigendom van KIKO en/of hun respectievelijke eigenaars, zonder dat de toegang tot de Site en/of het plaatsen van een bestelling de Klant enig recht daarop geeft. . Elk gebruik, reproductie, weergave, zelfs gedeeltelijk, hiervan is ten strengste verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KIKO, of hun eigenaren.

Op deze Algemene Voorwaarden en op welke overeenkomst dan ook gesloten met de Klant is Nederlands recht van toepassing. De producten, diensten en promotionele voorbeelden op de Site en/of de App zijn gereserveerd voor persoonlijk gebruik. De onlineconsument is niet bevoegd om de ontvangen producten, diensten en promotionele monsters door te verkopen. KIKO Cosmetics behoudt zich het recht voor om de levering van producten of diensten te beperken of te beëindigen indien zij vaststelt dat de verkoopvoorwaarden niet worden nageleefd.

Hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar! Neem contact met ons op.

Gratis levering vanaf 25 euro
Gemakkelijk 30 dagen retour
boek online een afspraak
Jouw loyaliteit wordt beloond
Veilige betalingen